TASUTA kohaletoimetamine alates 49 eurost
ALLAHINDLUS alates kolmest tootest

NORSAN filosoofia

Tooted on nii naturaalsed kui võimalik

… sest me usaldame loodust

Meie toodete filosoofia põhineb kahel peamisel veendumusel:

  1. Meie tervis ja heaolu nõuavad piisavalt oomega-3 rasvhappeid (EPA ja DHA).
  2. Meie toitumine peaks olema võimalikult loomulik.

Kõige looduslikumaid Oomega-3 rasvhappeid leidub kalades. Seetõttu on kalatarbimine parim valik, kui ignoreerime kalades olevat rikkaliku raskemetallide potentsiaali.

Toidulisandite võtmine mis sisaldavad oomega-3 rasvhappeid kala söömise asemel aitab vältida potentsiaalset raskemetallidega, mis on merelise kala puhul tänapäeval märgatav oht (NORSAN kalaõli puhastatakse raskmetallidest, saasteainetest ja polüklooritud bifenüülidest spetsiaalse kolmekordse meetodiga abil). Lisaks ei anna ainult kala tarbimine enamasti piisavalt merelisi oomega-3 rasvhappeid.

Looduslikumad tooted tähendavad, et NORSAN ei kasuta farmides kasvatatud kalu. Kasvav kalakasvatustööstus ei riku mitte ainult loodust, nagu Norra fjordide biosfääri, vaid farmides kasvatatud kalu toidetakse mitmesuguste kemikaalide ja antibiootikumidega. Kooskõlas nende veendumuste ja looduslikkuse põhimõtetega kasutame oomega-3 õlide valmistamiseks ainult säästva püügiga saadud kalu merest. Lisaks kasutame kõigis oma kalaõli toodetes ainult looduslikku kalaõli ja me ei lisa ühtegi kontsentraati.

Mida see tähendab? Kalade rasvhapete looduslik kompleks on üle 50 erineva rasvhappe, oomega-3 rasvhapped aga umbes 35 %. Teised rasvhapped on oomega-6, oomega-7, oomega-9 ja oomega-11. Kuigi oomega-3 annus on meie jaoks oluline, usume, et inimestele on selle loodusliku rasvhapete kompleks kalaõlis kõige kasulikum, kuna need põhinevad looduslikel triglütseriididel.

Toodete arendamisel on üsna ahvatlev perspektiiv oomega-3 kontsentraadi kasutamine, kuna need kontsentraadid sisaldavad kuni 90 % oomega-3. Eriti kuna nüüd tahavad inimesed võtta korraga ühe kapsli ja saada suures koguses oomega-3. Me ei ole sellise toote teed läinud, kuna sellisel kujul toode oleks kontsentreeritud (s.o keemiliselt töödeldud vorm) ning see on ebaloomulik ja looduses mitte leiduv.

On endiselt ebaselge, kui palju need keemiliselt töödeldud rasvad on meie kehale kasulikud, kuidas need imenduvad. Lisaks muudab keemiliste oomega-3 rasvhapete modifitseerimine need ebastabiilsemaks ja suurendab oksüdeerumisohtu. Meil on selge arvamus, et loodus teab kõige paremini, kuidas ja milliseid vorme me vajame. Seetõttu kasutame oma toodetes ainult looduslikult rikkaid oomega-3 rasvhappeid, kuid mitte kunagi kontsentreeritud kalaõli. Looduslik oomega-3 = Tervisele kinnitatud kasulik mõju.

Loomulikum tähendab ka seda, et toodete koostis hõlmaks võimalikult vähe täiendavaid koostisosi ja nende eelised oleks teaduslikult tõestatud. Tromse ülikooli professor Bjarne Øterrudi uuringud näitasid kalaõli ja oliiviõli positiivset sünergiat. Sellel põhjusel lisame orgaanilist, külmpressitud oliiviõli kolme NORSAN oomega-3 õlisse, “Omega-3 Vegan”, “Omega-3 Total” ja “Omega-3 Fisk” õlidesse. Selle oliiviõli saame Hispaania oliivitargalt, kes töötab rangelt ökosõbralikes soovitustes. Oliiviõli polüfenoolid mängivad erilist rolli. Nad on tugevad antioksüdandid. Seda on NORSANi kasutatavas oliiviõlis on eriti ohtralt. Polüfenoolide tugev antioksüdantne toime aitab kaitsta kalaõlis oomega-3 rasvhapet mitte ainult pudelis säiimisel, kuid mis veel olulisem aidates kanda veres edasi lipoproteiine.

Kvaliteet, puhtus ja jätkusuutlikkus

Omega-3 tooted saavad olla ainult sama head kui kasutatud tooraine kvaliteet. NORSANi eesmärk ja meie enda soov on alati valida parimad toorained.

Kalamaksa (mida peetakse kalajäätmeks) kasutamine on end tõestanud kvaliteetse tursamaksaõli tootmisel, mida me kasutame “Omega-3 Arktis” ‘e tootmisel. Me ei kasuta kunagi kalaõli mis on saadud teistest kalajäätmetest.

Kala- ja kalavarud on piiratud ja väärtuslikud ressursid. Seetõttu võtame seda enda kohustusena, et keskenduda jätkusuutlikule kalapüügile ja vastutustundlikule mereressursside kasutamisele. See eetiline kohustus ei saa piirduda ainult sõltumatute jätkusuutlikkuse sertifikaatidega. NORSAN hindab suuresti tõsiasja, et meil on lubatud kasutada merede rikkust ja omab kohustust tegutseda vastutustundlikult.

Meie vastastikust koostööd iseloomustab avatus, läbipaistvus ja usaldus. Me usaldame üksteist ja toetame üksteist. Oleme eriti uhked oma ettevõtte väärtuste üle, kuna teame, et erandlikud ja kvaliteetseid Oomega-3 tooteid saab luua ainult õige ettevõtte kultuuriga.

Kalaõli saab ka kalade mitmesugustest jääkidest, mis pole leidnud kohta muude toodete tootmisel. Oleme selle meetodi suhtes skeptilised, kuna oleme veendunud, et kvaliteetset kalaõli saab ainult kasutades tervet kala.

Merevetikaõli kui alternatiiv kalaõlile

Merevetikaõli on huvitav uus merelist päritolu allikas Oomega-3 rasvhappetele (EPA ja DHA), millel on kalaõli ees mõned eelised:

  • Raskmetallide probleemi osas on vetikaõli eeliseks kunstlikus merevees kasvatamine mis ei hõlma keskkonda kahjustavaid saasteaineid.
  • Merevetikaid kasvatatakse süsinikdioksiidi segu ja päikesevalguse abil, muutes need EPA ja DHA oomega-3 rasvhapete jätkusuutlikuks allikaks.
  • Tootmisel ei tapeta loomi. Merevetikad on taimetoit/ vegan toode.

Need punktid viisid selleni, et NORSAN hakkas pakkuma 2017. aastal loodud vegan vetikaõli, “Omega-3 Vegan”. Looduslik omega-3 100% vegan.

Lihtne ja tõhus

NORSAN tooted on lihtsad ja tõhusad. Kõigis oma tootes proovime kasutada võimalikult vähe koostisosi. ldeaalis oleks ainult üks koostisosa: 100% kalaõli või 100% merevetikaõli. Näiteks on meie “Omega-3 Arktis” valmistatud peaaegu 100% tursamaksaõlist.

Organismile kasulik annus oomega-3 on …

Arvamused ja soovitused oomega-3 päevase annuse kohta on väga erinevad varieerudes umbes 0,3 grammilt kuni 4 või 5 grammini päevas. Tegelikult sõltub õige annus paljudest teguritest, näiteks söömisharjumused, keha imendumisvõime, kaal jne. See tähendab, et puudub õige või vale annus, kuna see sõltub alati erinevatest individiivsetest teguritest.

Veretestid võimaldavad lihtsalt oomega-3 indeksi määramist ja hindavad oomega-3 puudust.

Enam kui 30 000 meie kliendi läbi viidud uuringud on näidanud, et on vaja vähemalt 2 g oomega-3 rasvhappeid päevas ,et parandada oomega-3 defitsiiti.

Rasvhapete mõõtmine ja analüüs võimaldab teil kontrollida erinevate oomega-3 allikate tõhusust.

Teatud koostisosad lisati meie toodetesse väga sihipäraselt, näiteks
“Omega-3 Total”:

  • Orgaaniline oliiviõli: oliiviõli polüfenoolide tõttu, mis kaitsevad oomega-3 oksüdatsiooni eest.
  • D-vitamiin: kuna see on sama oluline kui oomega-3 ja nagu kui oomega-3, on tihti meie organismis ebapiisav. 800 RÜ -vitamiin D3 omab tervisele positiivset mõju.
  • Naturaalne sidruniõli: pudelile lisatakse maitse jaoks 1,5 tilka sidruniõli, mis annab õlile väga maheda naturaalse maitse. Samuti on võimalik saada toodet ilma sidruniõlita.

ALA rasvhapped vs DHA/EPA Rasvhapped

Linaseemneõli sisaldab enam kui 50% köögivilja-oomega-3 alfa-linoleenhapet (ALA). Samal ajal on kasu tervisele mitte ALA oomega-3 rasvhappest, vaid eriti pika ahelaga merelist päritolu oomega-3 rasvhapped EPA ja DHA. Keha võib muuta AlA happe EPA ja DHA happeks, kuid see muundamise koefitsient on väga madal. Uuringud on kinnitanud, et linaseemneõli tarbimine ei ole piisav oomega-3 EPA ja DHA rasvhapete puudumise kompenseerimiseks.

Miks ei paku NORSAN Krillist saadud oomega-3 õli?

Krilli õli on hea oomega-3 allikas. Tõhusaks, umbes 2 grammi oomega-3 annust päevas, tuleks kliendi jaoks kasutada palju krilliõli, mille hinnanguline maksumus on 200–300 eurot kuus. Krilliõli soovitatakse hinna vähendamiseks tavaliselt oluliselt väiksemate annuste korral, kuid siis saadakse küsitav mõju madala oomega-3 rasvhapete taseme tõttu. Looduslik oomega-3 ei pea olema nii kallis.

Seega on Krilli õli vastuolus oma kõrge hinna tõttu NORSANi filosoofiaga.

Item added to cart.
0 items - 0,00