
Lihtne hommikusöök/lõuna. Avokaado ja oomega-3 õli teevad selle maiuspala eriti heaks tänu tervislike rasvade suurele osakaalule. Siin retseptis võid kasutada ükskõik millist NORSANi oomega-3 õli, olenevalt maitsest, meile endale meeldis FISK õli kerge apelsini noodi tõttu, ka lapsed kiidavad! 🙂
Koostisosad kolmele
- 4 supilusikat pestot
- 1 purk valgeid ube (kastmeta)
- 1/2 avokaadot inimese kohta
- paar vart rohelist sibulat
- 1 meelepärane leiva/saiaviil inimese kohta
- 1 teelusikas sidrunimahla
- maitse järgi tilli ja peterselli
- maitse järgi soola ja pipart
- Endale meelepärast oomega-3 õli:
- 1 teelusikas/supilusikas (laps/täiskasvanu) NORSAN Fisk õli /1 teelusikas NORSAN Vegan õli / 1 supilusikas NORSAN TOTAL õli portsjoni kohta
Valmistamine
1. Pese avokaado ja maitsetaimed ning lõika avokaado viiludeks, haki maitsetaimed.
2. Prae pannil kergelt oad, lisa praadimise ajal pesto, roheline sibul, sool, pipar ja sidrunimahl.
3. Aseta avokaadoviilud saiale ning lisa pesto-oa segu
4. Maitsesta ja garneeri värskete maitsetaimedega ning lisa oomega-3 õli
5. HEAD ISU! 🙂
Lisanipp: prae sai oliiviõlis kuldpruuniks ja krõbedaks. (enne punkt 2’te)