TASUTA kohaletoimetamine alates 49 eurost
ALLAHINDLUS alates kolmest tootest

Suvine sparglisupp Oomega-3’ga

Karl

Kerge suvine supp

Vegan

Portsjon: 4 inimest

Valmistusaeg: 30 min.

Valmistamise keerukus: Kerge

Tervislik suvine sparglisupp Oomega-3’ga

Vaja läheb

  • 800 g rohelist sparglit
  • 1 supilusikas võid või taimset alternatiivi
  • 1 suur küüslauguküüs
  • 2 keskmist sibulat (umb 70 g)
  • 135 g herneid
  • 60 ml koort (sobib ka kaerakoor või sojakoor)
  • 500 ml köögivilja puljongit
  • Pool teelusikat muskaati

Supi peale lisanaudinguks ja garneeringuks

  • Spargli otsad
  • 1 teelusikas võid/margariini (taimne)
  • 1 teelusikas meelepärast suhkrut või siirupit (nt vahtrasiirup)
  • Soola ja pipart
  • 1 teelusikas sidrunimahla serveerimisel
  • Röstitud leib või krutoonid (soovitame keskmist kaera või rukkirösti)
  • Värsked ürdid (nt: petersell, murulauk, pesto)

Kuidas valmistada

  1. Pese spargel, eemalda kuivanud otsad ja koori alumine kolmandik. Lõika ära otsad ja pane kõrvale.
  2. Koori sibul ja küüslauk, lõigu väikesteks kuubikuteks ning hauta pannil/potis võis. Lisa spargel ja jätka hautamist.
  3. Lisa puljong ja ürdid ning keeda 8-10 minutit.
  4. Püreesta supp, lisa koor ja maitsesta soola, pipra ja sidrunimahlaga vastavalt enda maitsele.
  5. Supi keemise ajal rösti kergelt leib ja spargliotsad pannil võis, lisades soola, pipart ja suhkurt. Enne serveerimist piserda sidruniõliga.
  6. Enne supi serveerimist lisa supi peale röstitud leib ja spargliotsad ning soovipäraselt värskeid ürte. Lisa 1 teelusikas Norsan Vegan õli või 1 supilusikas Total õli ühe portsjoni kohta ning soovipäraselt sidrunimahla ( nt 1 teelusikas).
  7. Head isu!

Jagage enda kogemusi, õnnestumisi ja retsepti modifikatsioone meilile info@norsan.ee või kirjutage kui küsimusi.

Leave a Comment

Item added to cart.
0 items - 0,00