TASUTA kohaletoimetamine alates 49 eurost
ALLAHINDLUS alates kolmest tootest

Taimne sügisene pasta oomega-3 rasvhappetega

200 g täisterapastat
300 g kõrvitsa kuubikuid
Oliiviõli
1 väike sibul
1-2 küüslaugu küünt
300 ml juurvilja
250 g kirsstomateid
soola ja pipart
1 teelusikas “Omega-3 Vegan õli” või 1 teelusikas “Omega-3 Total” õli

Natuke parmesani
Kõrvitsaseemneid
paar lehte basiilikut

You are currently viewing a placeholder content from Default. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information


Valmistamine:

Keeda täisterapasta vastavalt pasta eripäradele ja lisa maitse järgi soola.

Eemalda kõrvitsast seemned ning lõika sobivateks kuubikuteks

Pesa ja poolita tomatid, koori sibul ja küüslauk ja haki väikesteks kuubikuteks.

Kuumuta oliiviõli pannil ja prae kergelt sibul õlis

Lisa kõrvitsa kuubikud ja lase kaane all haududa umbes 6 minutit, siis lisa küüslauk ja prae kergelt, umbes minut.

Lisa köögiviljapuljong ja lase podiseda kuni enamik vedelikust on kadunud, siis lisa tomatid ja küpseta veel umbes 2 minutit.

Lisa maitse järgi soola ja pipart, lisa juurde täisterapasta ja kuumuta kuni on ühtlasel kuumusel koos köögiviljadega.

Serveeri kausis ja lisa juurde endale maitsepärast oomega-3 õli, nt teelusikas “Omega-3 Total” või 1 teelusikas “Omega-3 Vegan” õli.

Garneeringuks ja parimaks maitseks lisa natuke parmesani laaste ning kõrvitsaseemneid ning basiiliku lehti.

Naudi ja jaga kogemusi 🙂

Item added to cart.
0 items - 0,00