Vaja läheb:
200 g täisterapastat
300 g kõrvitsa kuubikuid
Oliiviõli
1 väike sibul
1-2 küüslaugu küünt
300 ml juurvilja
250 g kirsstomateid
soola ja pipart
1 teelusikas “Omega-3 Vegan õli” või 1 teelusikas “Omega-3 Total” õli
Garneering:
Natuke parmesani
Kõrvitsaseemneid
paar lehte basiilikut
Valmistamine:
Keeda täisterapasta vastavalt pasta eripäradele ja lisa maitse järgi soola.
Eemalda kõrvitsast seemned ning lõika sobivateks kuubikuteks
Pesa ja poolita tomatid, koori sibul ja küüslauk ja haki väikesteks kuubikuteks.
Kuumuta oliiviõli pannil ja prae kergelt sibul õlis
Lisa kõrvitsa kuubikud ja lase kaane all haududa umbes 6 minutit, siis lisa küüslauk ja prae kergelt, umbes minut.
Lisa köögiviljapuljong ja lase podiseda kuni enamik vedelikust on kadunud, siis lisa tomatid ja küpseta veel umbes 2 minutit.
Lisa maitse järgi soola ja pipart, lisa juurde täisterapasta ja kuumuta kuni on ühtlasel kuumusel koos köögiviljadega.
Serveeri kausis ja lisa juurde endale maitsepärast oomega-3 õli, nt teelusikas “Omega-3 Total” või 1 teelusikas “Omega-3 Vegan” õli.
Garneeringuks ja parimaks maitseks lisa natuke parmesani laaste ning kõrvitsaseemneid ning basiiliku lehti.
Naudi ja jaga kogemusi 🙂
